تحولات منطقه

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در جمع نخستین گروه از عمره گزاران شهریور ۱۴۰۳ که صبح امروز از تهران عازم مدینه منوره شدند کار برای آخرت را ماندگار توصیف و از حج و عمره بعنوان دو بازار آخرتی یاد کرد.

حج و عمره دو بازار آخرتی است
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نمایند ولی فقیه در امور حج و زیارت در آئین بدرقه عمره گزاران ۱۴۰۳ که صبح امروز از فرودگاه امام خمینی(ره) عازم مدینه منوره  شدند در سخنانی با اشاره به روایت "الْحَجُّ وَ الْعُمْرَةُ سُوقَانِ مِنْ أَسْوَاقِ الْآخِرَةِ" از امام صادق(ع)، از حج و عمره بعنوان دو بازار آخرتی یاد کرد که اجر آن باقی و ماندگار است و اثر خود را  در آخرت نشان می دهد.

وی افزود: دنیا بازاری است که برخی از آن سود می برند و برخی ضرر می کنند، اجر دنیا از دست می رود ولی اجر و پاداش آخرت ارزشمند است و باقی خواهد ماند.

وی اضافه کرد: دنیا گذراست و همه جایگاه ها و مسئولیت ها روزی از دست می رود ولی کار برای آخرت ماندگار است.

حجت الاسلام والمسلمین نواب از قصد قربت، اخلاص درعمل و پاک بودن مال بعنوان شروط قبولی اعمال یاد کرد و به نقل از ائمه معصوم (علیهم السلام) به زائران توصیه کرد که در این سفر معنوی ورع(پرهیز از گناه)، بردباری و خونسردی و بهترین مصاحبت و همراهی با سایر زائران را  سرلوحه برنامه های خود قرار دهند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت خطاب به زائران گفت که برای بهره برداری بیشتر از این سفر درجلسات و برنامه های کاروان شرکت کنند و ابراز امیدواری کرد که کشور میزبان نیز همچون گذشته زمینه برگزاری خوب این جلسات را  فراهم کند.

وی همچنین با اشاره به برخی محدودیت ها در حج ۱۴۰۳ افزود: کشورمیزبان که با بیان "خدمت الحاج شرف لنا" میزبانی و خدمت به زائران را شعار خود قرار داده ، شایسته است به نحوی رفتار کند که زائر استفاده لازم را از این سفر معنوی ببرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت افزود: زائران ایرانی در طول سال های حج و عمره چارچوب ها و قوانین کشور میزبان را رعایت کرده اند و میزبانان هم رعایت حال زائران را مورد توجه قرار دهند.

وی سپس با اشاره به سخنان امام امت (ره) در خصوص ایستادگی در مقابل دشمنان اسلام و حمایت از مظلوم اظهار داشت: مردم مظلوم و بی دفاع غزه نیز پیرو همین پیامبرند که شما زائران به زیارت آن می روید و به سوی همان خانه ای نماز می خوانند که شما طواف خواهید کرد.

حج و عمره دو بازار آخرتی است

وی افزود: هر روز شماری از فرزندان فلسطین که قرآن می خوانند و برخی حافظ قرآن هستند و حضرت حق را عبادت می کنند بدست ظالمین و رژیم کودک کش و اشغالگر صهیونیست به شهادت می رسند. این کانون شر همه همسایگان خود را آزرده است و هر کجا بتواند آسیب می زند و مردم بی گناه را  به خاک و خون می کشد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب در ادامه به آموختن درسهای امانت داری، همکاری خوب و راستگویی از پیامبر یاد کرد و گفت: رسول مکرم اسلام در سفرها به مسئولیت پذیری و همکاری در جمع توجه داشتند.

وی با بیان اینکه افراد در جنگ احد به شش گروه تقسیم شدند، افزود: این شش گروه عبارتند از ۱) کسانیکه از وسط راه بازگشتند ۲) کسانیکه به دنبال تصاحب غنایم بودند ،کسانیکه ترک پست کردند ۳) کسانیکه به کوه از معرکه فرار کردند ۴) گروهی که با پیامبر همراه و مجروح شدند ۵) شهیدان جاوید و سرفراز احد  ۶) جانبازان جنگ احد که فردای غزوه احد همراه پیامبر ص در غزوه حمراالاسد حاضر شدند.

وی خطاب به زائران اظهار داشت: به هنگام زیارت شهدای والا مقام احد حق زیارت را ادا کرده و درس بگیریم که اگر در زمان پیامبر بودیم در کدام گروه قرار می گرفتیم.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در پایان با بیان اینکه جمع زیادی از ایرانیان آرزوی این سفر را دارند و سالهاست که در انتظار تشرف به سرزمین وحی هستند به عمره گزاران توصیه کرد که  انجام اعمال به نیابت را  فراموش نکرده و دیگران را در زیارت نیابت کنند و یا در ثواب اعمال خود شریک کنند همچنانکه در روایت داریم فردی که اینگونه عمل کند خداوند در نامه اعمال آنها ثواب زیارت را می نویسد.

گفتنی است پروازهای عمره مفرده از صبح امروز چهارشنبه ‌با حضور مسئولان بعثه مقام معظم رهبری ، سازمان حج و زیارت و هواپیمایی از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)  با اعزام نخستین کاروان‌ها  به سرزمین وحی آغاز شد.

نخستین گروه از زائران چشم انتظار زیارت خانه خدا که از استان های تهران ، کردستان و کرمانشاه می باشند با یک پرواز هواپیمایی ایران ایر رهسپار سرزمین وحی شدند و به مدت ۵ روز در مدینه منوره و ۵ روز در مکه مکرمه اقامت خواهند داشت و ضمن زیارت حرم پیامبر اکرم(ص) و ائمه بقیع اعمال و مناسک عمره را انجام خواهند داد.

منبع: خبرگزاری شبستان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.